Friday, December 2, 2011

Johor Premium Outlet : Yok Shopping

Assalamualaikum...

Entry ini khas ditujukan buat Cik Puan Bunga. Semoga ianya akan menjadi inspirasi untuk menghabiskan duit bonus 2011 yang akan masuk pada 19 Disember ni.

1 Disember 2011

Aku memang sengaja melambatkan semua urusan peribadi (sekolah, bank-bank). Memang dah set nak setelkan semua tu pada 1 hb. Memandangkan en. hubby pun cuti pada tarikh tu, so memang sesuai sangat la aku cuti half day semalam. Selain tu mmg en.hubby dah bagi hint nak ke Johor Premium Outlet (JPO) yang buat pre sale pada tarikh tu juga. Kebetulan, semua urusan berjalan lancar je. Dalam pukul 3.30 semua urusan dah selesai so apa lagi..terus la pecut ke JPO.

Dalam bayangan ni, mesti la tempat tu akan sesak dan susah nak cari parking. Rupanya lengang je...bole main tonjen lagi..Mula la kami laki bini keluar masuk outlet. Try itu..try ini..tanye itu..tanye ini...Masa ni mula berangan...Feeling2 shopping kat Serravale, Italy. Antara outlet yang aku memang teruja adalah Coach, Micheal Kors, Salvatore Ferragamo, Clarks, ermmmm...banyak lagi la. Korang memang kena datang sini. Mana la tau Krismas ni ada big sale.

Ni Gambar sekitar JPO...

Handbag dia...perghhh

COACH tu beb...

...dan lagi

wallaaaaa....

menarik...


Kasut ni murah je but not latest design la

From Poney untuk kakak & adik
Untuk CPB : datang la sini after gaji eh...tak sabo nak pegi ngan ko plak

3 comments:

Cik Puan Bunga said...

Aku akan sampai ke sanaaaaaa!

(Azam gaji bulan Disember)

Eh silap2 weekend ni aku sampai! Kehkehkeh!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy pon x sabor nk ke sanaa...nk cuci mata je pon haha

Pink Lavender said...

hujung ming smalam nampak dah dari tepi highway...on d way nak ke jb..siang lg lah katakan...

bile lerr sy nak sampai ke sana..
nih yg xsabo nih..

tgk mcm menarik jer tpt tuh