Wednesday, December 7, 2011

Disember : Giveaway datang lagi

Assalamualaikum...

Sebenarnya aku dah bercita-cita setiap bulan nak buat giveaway. Tapi tu lah... malas betul nak menggodeh blog. But..alhamdulillah...after dinner tadi aku diberi kekuatan untuk bukak blog ni. So rasanya melalui entry ni aku nak buat pre pengumuman la.. Tapi sebenarnya pengumuman rasmi mengenai giveaway ni akan menyusul kemudian.

So, ini merupakan items yang akan aku lanting-lantingkan...

Barang-barang dari Legoland
Shirt dewasa saiz L
Sebuntil set lego
Shirt kanak-kanak saiz M

Bentuk tugasan yang korang kena buat akan dimaklumkan kemudian. Tungguuuuuu!

4 comments:

SyUhAdA said...

mnarik nie..

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

cepat tak sabar nak join nie

nie ga dari zai jom join


http://zaiikulim.blogspot.com/2011/12/birthday-giveaway.html

Joel Leslie said...

x sabar nyerrr :D

haffizmohdnoor said...

Apis nak masuk kejap2...