Sunday, October 16, 2011

Pemenang Sudah Ada! Jeng Jeng Jeng!

Alhamdulillah. Give away pun dah tamat. Untuk orang yang baru first time buat GV macam i ni kira berjaya jugaklah. Hehe. Terima kasih kepada yang sudi join. Next time i buat GA lagi korang jangan lupa join ye!

Tak susah nak cari pemenang sebab i gunakan servis :

Adil dan telus!

Pemenangnya adalah number 6! Sila rujuk pada senarai peserta untuk mengetahui siapakah yang bertuah sangat bernumber 6 itu!


JENGJENGJENG!
Tahniah ALIN!

http://alinfazleen.blogspot.com/

Ini untuk ALIN! Hehe!

Alin sila tinggalkan alamat di sini ye ataupun PM i supaya i boleh hantarkan hadiah ni terus ke pintu rumah Alin! Tahniah sekali lagi!

Untuk yang tak berjaya jangan kecil hati lepas ni i ada buat GA lagi juga berupa barangan kecantikan daripada Etude House and Bioglo! Jangan ketinggalan!

3 comments:

alin said...

eh..yeay!! cam x caye..hehe..thanks kak...
nama; nor fazleen mohammad nasir
alamat; c4107, kolej kediaman 3, universiti malaysia pahang, lebuhraya tun razak,26300 gambang, kuantan, pahang.

SyUhAdA said...

tniah alin..sipi2 nak dpt 5..

Ibu Comel Sedunia said...

Alin congrats! :D

Syuhada next time boleh cuba lagi! :D