Saturday, October 15, 2011

Amukan tajaan @ free

STICKY POST UNTIL 15th OCTOBER 2011

Assalamualaikum

Sekarang ni kn tgh hot isu tajaan perkahwinan Norman Hakim  ngan Memey kn so aku pun nak meng'hot'kan gak isu2 tajaan or benda2 free ni. Dah lama sebenarnya aku nak sponsor benda ni kat sesape yg memerlukan tp x berkesempatan nak menanya. Benda ni ada kaitan ngan kecantikan wanita..biase la...korang pun selalu gak kn melalui saat2 getir camni.

Actually benda ni aku beli semata2 nak muka kelihatan mulus gebus kn. xnak ada cacat cela kat muka. Tapi kedua-dua produk ni x memainkan peranan seperti yg dijanjikan ke atas kulit muka aku. Kulit muka dah kertu kematu kot. Klu kat muka korang mesti berkesan kan. Saje la tu x nak bg aku cantik kn..tp semua perkara yg berlaku kn ada hikmahnye. Ni pun kira sedekah kn. Tgk...x pasal2 korang dpt penajaan. x payah ssh2 cr penaja. Penaja yg cari korang. Nak tak? x nak..x pe...

Syarat - syaratnya mudah saja :
1. Followlah blog yang tak seberapa ni (sob sob sob)
2. Tinggalkan link / alamat di komen.
3. Yang bertuah akan mendapat semua ini percuma!

Review produk :


Loreal True Match Foundation (R2 Aprikot Ivory)
BB Cream Garnier

Cik Puan Bunga & Embun, korang war2kn ye sape yg nak..FREE je ni. CEPAT CEPAT!

wassalam

22 comments:

LoLLa AdeLLa said...

lolla nak ! hehe ,

.che lyna. said...

chelyna nak! HEHE ;)

YAYA said...

nak jugak! saya suka BB cream+foundation ni..hihi

http://hohoyaya.blogspot.com/

Bellmikenzo said...

Nak dua2...hehe http://mirandamadihah.blogspot.com

SyUhAdA said...

salam..

syu nak..

http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/

tQ~

alin said...

bestnye..nk jugak..
hehe..
http://alinfazleen.blogspot.com/
:)

watyz said...

salam kenal.. :)

http://watyz82.blogspot.com/

Ailyl Rozanna said...

alamak , Kakak nak sponsor hadiah yeyeyeh ! Selamat ber-blogging tau . Ailyl dah jadi follower ke-35 . hehe .

Klik sini untuk ke blog Ailyl

ellejay.liyanajais said...

mahu mahu!! :)
*walau agak berkematu jua. :P*

http://cobaanmencoba.blogspot.com/

sHIdA said...

as salam....nak ..nak...nak jugak....
http://wafiqhakim.blogspot.com

Zaza Zafran 귀여운 said...

nak nak...zaza jadi follower akak..jemput2 la dtg blog zaza jgk.. http//:thepinkbloggerprincess.blogspot.com

miss ryrinn _ angin said...

nak cuba nasib joinnn , heee . da follow daa . http://sekencangangin.blogspot.com/

Cik Puan Bunga said...

ALAMAK! AILYL DATANG SINI! *pengsan*

ieyfa syifa said...

nak jugak :)

dah follow.

http://lovelyrawr.blogspot.com

♥ Cahaya Pelangie ♥ said...

saya nakkkk!!!!


http://cahayapelangie.blogspot.com

dah follow..

ikaman said...

nie link blog kita,,,,kita da follow akak...huhu..http://ntahpapeblog.blogspot.com/..jemput la singgah n follow...huhu

zaza said...

salam perkenalan .... kite dah follow

Rina said...

cuba nasib.. :)

http://akuygbertuah.blogspot.com

Joel Leslie said...

hehehe. sy nak juga walaupun diriku ini insan yang dinamakan lelaki. ngehehe >:D

EHH, KAKAK KAN ADAAA :) hehee. blh kasi kat kakak kalo mng! :D

http://joel-leslie.blogspot.com/

terima kasih & have a great day!

Cikbeyla Nabiella said...

Nak jugakkk! nak jugakk! *buat muke lime sen* hehe.

http://iammyownheroin.blogspot.com/

mieyza said...

Nakkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.hockmieyza85.blogspot.com

Siti Nadirah said...

nk try jugak :)

http://wimautecit.blogspot.com/