Tuesday, April 17, 2012

Terdesak ...mendesak...didesak...




Aku rasa sekarang ni betul2 terdesak la...ishhh...terdesak nak memiliki kulit yang cantik seperti Dato' CT ( cantik kot coz tak pernah face to face dengan beliau) . Saat ini, kulit mukaku nampak kusam...pori2 semakin jelas...kedut-kedut halus mula meleset2 manja di sekitar mata...kulit pun dah tak anjal lagi..sebab dah tua eh..ermmm....ok..aku mengaku..semua ni sebab faktor umur la eh..plus kemalasan nak jaga kulit termasuk pemakanan.

Sekarang ni cuma bergantung 100% pada skincare je (ko ingat boleh berjaya ke?)..tp cam tak membantu je..takde perubahan pun..Banyak produk yang aku cuba...dan semuanyaaa...pembaziran semata-mata.

Mahal..harap jenama je...tapi xde kesan. tak sesuai kot

ok- ok je...masalah-masalah diatas still tak dapat diselesaikan

Jumaat lepas (13 April 2012), sementara tunggu en hubby solat Jumaat, merayap la kat JJ Taman U..ternampak satu produk skincare ni. Ala..local brand je....produk baru ni. Tenung..pusing...belek...last2...angkat trial pack.Murah je..Tak sampai rm20 pun...packaging yang menarik minat diri ini untuk membazir sekali lagi (harap2 tak la)..Tadaaaaa.....











 Comelkan....Astaxanthin 1000x lebih vit e..apa tu..nanti aku buat entry khas pasal produk ini ye...


2 comments:

errm85 said...

Assalammualaikum wbt. Komen Lã sket pasal astaxantin syurah ni. Sy pakai mmg Lã bagus tp lama kelamaan naik Lák jeragat hitam kecil2. Xpasti sbb syurah ke atau sbb ay ni tukr2 produk.

Dja@Sishaza said...

Salam,
produk tempatan ada yg ok juga... tak pun try petua lama lah. Somehow,nmpk pic atas ok je, still comey what :D