Wednesday, June 1, 2011

PIKOM PC FAIR 2011




Lokasi: Persada International Convention Centre, JB
Tarikh: 27 - 29 Mei 2011

1st time g PC Fair pd hari pertama..kire wat opening la ni. Kebetulan cuti ari ni..tu yang kul 10 pg dah tercangak dpn Persada. Exhibition start kul 11pg...best gak g awal2 pg ni..orang x ramai but byk la booth yg belum sempurna set up..alaaa..bkn nak g semua booth pun kn..

Tujuan utama nak cari mouse ngan mini speaker tuk netbook i...nape mesti nak tunggu PC Fair erk..saje la..nak menyibuk2..pastu nak kumpul brochure2 (wat sepah je)...

Tengok ni..teruja tak? Murah je..beli mouse pun dpt free gift ke?..hadoiiiiii
free mouse pad

Yg ni lg comel ....MUSIC ANGEL....dh la kaler pink..multi function plak tu...speaker cum radio cum mp3 player...best banget...cool n cute..

chumelll....sape nak angkat tangan

Korang pernah tak g PC Fair pastu kat entrace begitu ramai gadis2 and teruna2 dari pelbagai telco...mereka semua pakai uniform ikut kaler company diaorg..hijau (maxis), biru (celcom), kuning (digi)..lbh kurang cam tu la...smpaikan takut nak lalu...but meriah..colourful..hihihi

sempat ambk gambo promoter2 maxis je...

fuh kanan..fuh kiri...mtk2 i dpt grand prize ni (lucky draw..lucky tak)





2 comments:

lagenda said...

last time PC fair ni kat Kluang, mak sakan gak membeli walhal niat asalnya tak ada apa2 nk dibeli pun

Miahahahhaa..

Ibu Comel Sedunia said...

@lagendaklu ikutkan hati, semua benda nak bli kn..lebih2 lg klu benda tu kiut miut...eii..gerammmm